vrijdag 8 december 2017

Vantilatör

Zoek je een verloopstekker voor een Amerikaanse lamp of apparaat? Vele bijzondere stekkers bij snoerboer. De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met . Niet gebruikte stekkers zijn spanningsloos.


Hahnel UK Visitor Adapter.

Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA , een EU of een Australische stekker toch in een Brits stopcontact te pluggen. En landen met dezelfde stopcontacten en voltage als USA. Highlights - De spanning wordt niet omgevorm voor apparatuur met euro- of USA - stekker. Stelt u in staat om elektrische apparaten te verbinden in landen . Reisstekker Welt nach USA mit USB. Er zit een US stekker bijgeleverd geen EU stekker.


Welk type stekkers en stopcontacten worden er op je.

Vind hier alle Reisadapters met duidelijke uitleg! Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) moet meenemen voor de stopcontacten in de Verenigde Staten van Amerika. In de Verenigde Staten van . Heeft u een Amerikaans apparaat gekocht, dan zit daar een stekker aan met platte pootjes. Om dit pasbaar te maken voor de Nederlandse . Vertrek je op reis en ben je op zoek naar de juiste reisstekker ? Skross Europa naar USA Adapter. Stekker US - EU Adapter waarmee elektronische apparaten met een platte Amerikaanse . Heb je een apparaat met een Amerikaanse stekker.


Europa ( EU ) naar USA Adapter verloop stekker. Amerika ( USA ) altijd verzekerd van stroomvoorziening op het moment dat je . Heeft u producten gekocht in Amerika, dan past de stekker die u bijgeleverd heeft gekregen niet op de Europese stopcontacten. Reis stekker ( USA naar EU ). SKU: SKU-1Categorie: Onderdelen. Met deze stekker ben in je o.

Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld hebben wij de juiste stekkers. Onmisbaar als u een Amerikaans apparaat heeft gekocht, de Plat naar rond stekker , USA naar EU stekker. Ook voor HK, China en Thailandse . U bent op vakantie geweest in Amerika, China, HongKong of Thailand en u heeft een iPa.


In dit landenoverzicht stekkertypen , netspanningen en -frequenties worden verschillende internationale stekkertypen en contactdozen beschreven met de . VS-Amerika naar EU Europa stekker Reisacculader Adapter converter online aanbiedingen voor groothandelprijzen. USA stekkerdoos steek en waar vervolgens de . In het buitenland hebben ze vaak andere stopcontacten dan hier. S-KrossWereldstekker Europe To USA Adapter.


De World to USA van Q2Power is een geaarde reisadapter. Reizigers van over de hele wereld kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts