maandag 4 december 2017

Ocean signal

Snoeren Solardraad Stekkers en Aansluitmateriaal. Hallo , ik ben opzoek naar een kabel om van een usb lader ( 220v ) naar een 12v uitgang te gaan. Stekkermateriaal geschikt voor Bosch en sigaar-aansluiting. In een camper wordt er vaak standaard een mini volt aansluiting ingebouwd.


Haba 12v adapterkabel uni. V Stekker universeel met zekering 8Amp. Een volt stekker en volt verleng kabel voor de juiste volt aansluiting. Geen getob meer met kabels en aansluitingen, dankzij de ruime sortering.


A zekering -sigarettenaanstekerplug A. Met het rode dopje past deze in de grote auto aansluitingZonder dit . Universele volt stekker. Contactdoos 12V waterdicht opbouw. Een uitgebreid assortiment tripmeters en verdere accessoires voor het klassiek rally rijden en navigeren. Carpoint Wegstekker 12V 12V STEKKER WEG VAST Carpoint 3. V stekkers en stopcontacten met cigarettenaanstekerplug of USB 5V aansluiting.


Aanbieding Volt stekker ! Norm stekkerdoos inbouw MD. Op zoek naar een stekker of kabel? Hierdoor kunt u meerdere apparaten aan te sluiten op de 12V of 24V . Bekijk hier ons online aanbod.


De stroom die een 12V aansluiting in een auto kan leveren is afhankelijk van de zekering waarop hij is aangesloten. Meestal is de aanstekeraansluiting . Deze VOLT STEKKER vind je natuurlijk bij BootPlus. Groot assortiment en scherpe prijzen.


Op voorraad - Gratis verzonden! Waterbestendig schakelpaneel met schakelaars met LED en 12v plug. Waterdichte usb en volt stekkers.


Vind hier snoeren en stekkers van allerlei lengte, merken en eigenschappen. U laadt de accu gemakkelijk op via de 12V -aansluiting van uw voertuig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts