dinsdag 14 maart 2017

Stopcontact kinderbeveiliging

Het is gevaarlijk als een kindje zijn of haar vingers in een stopcontact steekt. Ze kunnen een elektrische schok krijgen. Ook is het schadelijk als er bijvoorbeeld . Een stopcontact met een stopcontactbeschermer kun je eenvoudig blijven gebruiken door een stekker erin te steken en te draaien. Wij bieden diverse soorten stopcontactbeveiliging voor een goede kinderbeveiliging van je stopcontacten.


Alle elektronische en technische producten koopt u via Conrad. Ben je op zoek naar stopcontact beveiliging ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Spring naar Kindveilige stopcontacten - veilig- stopcontact -kind Je beveiligt je stopcontacten het best met een kindveilig stopcontact. Stevige ondersteuning: word bevestigd d. Schroef moet in het van het stopcontact zitten! Ik heb van die witte beveiligingen gekocht voor het stopcontact , zodat de kinderen er niet met hun vingers in kunnen. Aan de achterkant zit een plakker, zodat hij . Deze Plieger beveiliging stopcontact wit wordt op een stopcontact geplaatst, zodat de stopcontacten veilig zijn afgesloten.


Kies het beste kinderbeveiliging stopcontact. Bij Alecto vind je de hoogste kwaliteit. Bekijk alle specificaties en beoordeel.


Even een kort vraagje Een wcd met kinderbeveiliging (dus geen extra plaatje erin zetten) is dit. Of de ztekker valt steeds uit het stopcontact. Beveilig de stopcontacten op plaatsen waar je kind vaak komt én makkelijk bij kan, allemaal is niet nodig.


Groot assortiment GIRA inbouw wandcontactdozen met . Eenvoudig online bestellen. Deze zelfklevende kinderbeveiliging voor geaarde stopcontacten is ideaal voor het afschermen van uw stopcontact voor kinderen. Wij hebben een nogal technisch kind van maanden. De stopcontactbeschermer voorkomt dat kinderen hun vingers of een voorwerp in het stopcontact steken. Gira dubbele wandcontactdoos met randaarde en kinderbeveiliging zuiverwit glanzend geschikt voor een ronde inbouwdoos Gira type nummer stopcontact.


Gira System kunststof wandcontactdoos met randaarde en kinderbeveiliging , glanzend zuiver, wit. In de kleur zuiver wit mat uit de STserie. Vandaag bestel morgen in huis. Ook wel stopcontact met kinderbeveiliging genoem . De wandcontactdoos met randaarde en verhoogde aanraakbeveiliging beschermt kinderen beter tegen de gevaren van stroom.


In tegenstelling tot achteraf . Als je het stopcontact een paar keer hebt gebruikt dan schuift de beveiliging mee en in een enkel geval gaat het er zelfs mee-uit wanneer je de stekker eruit . Kinderbeveiligingsset Wit voor geaarde stopcontacten. Steek er een stekker in door met de pinnen draaiend over de kinderbeveiliging te gaan. STOPCONTACT KINDERBEVEILIGING ZAKJE MET STUKS. Bepaalde wandcontactdozen met kinderbeveiliging van GIRA kunnen gebreken vertonen.


Waarborg uw veiligheid en lees meer over het probleem en de . Afdekplaatjes voor ongebruikte stopcontacten. Het goed om je stopcontacten te blokkeren voor kleine kinderen. Stopcontactbeveiliging Stopcontactbeschermers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts