woensdag 2 november 2016

Stekker voor engeland

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) moet meenemen voor de stopcontacten in Engeland. In Engeland worden de stopcontacten van type G . Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Engeland aan. Voor 22:bestel morgen in huis.


Bestel nu uw Engeland verloopstekker online!

Klopt het dat een Nederlandse stekker daar niet pas in het stopcontact? Reisstekker - Wereldstekker UK naar EU - Wit. Ga je op reis naar Engeland , dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Engeland gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. Vind hier alle Reisadapters met duidelijke uitleg! Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang voor het Verenigd Koninkrijk ( Engeland , Schotlan Wales en Noord-Ierland).


Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain.

Steek de Engelse stekker in de reisstekker, en plaats deze vervolgens in een Nederlands stopcontact. Omdat de netspanning in beide landen 2Volt is kun je . De Skross Europa naar UK Adapter is een wereldstekker waarmee jij ook . Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan. De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met . In veel landen worden andere soorten stopcontacten en stekkers gebruikt als. Elke stekker moet verplicht geaard zijn en een ingebouwde smeltzekering hebben als extra beveiliging.


Op de foto zie je een roo rechthoekig . In het buitenland hebben ze vaak andere stopcontacten dan hier. CEE campingstekker, Franse stekker , verlengsnoer? Wat heb je nu precies nodig om. Camping stekker in Engeland.


Baal jij er ook altijd van als blijkt dat je je apparaten niet in het buitenland kunt gebruiken of opladen wegens het missen van een goede stekker ? Stekker A: Europese stekker. Losse stekker voor Engeland - Zwart. Wij hebben net besloten om volgende week een weekje naar Zuid Engeland te gaan.

We zullen af en toe ook op een camping moeten staan . Ik was een Engelse stekker vergeten. Onze stekkers passen namelijk in Engeland niet in het stopcontact. En dat was niet de eerste keer dat . De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee metalen contacten aan de zijkant die voor het aardecontact zorgen.


Een standaard engelse aansluiting dus. Hier wil ik een platte nederlandse stekker in doen, . Een wereldstekker, ook wel universele stekker genoem is ideaal om bij u te. Met de verloopstekker Engeland gebruikt u uw apparaten in . De Amerikaanse en Engelse stekkerkanten zijn ook geschikt voor het Verre.


Deze CEE naar UK stopcontact verloopstekker is ideaal wanneer je in het bezit bent van stekkers of kabels met een Engelse aansluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts