vrijdag 25 november 2016

Skross wereldstekker

Voor 22:bestel morgen in huis! Dank SKROSS Produkten sicher für jede Reise vorbereitet. Vele aanbiedingen bij bol.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze wereldstekker is bruikbaar . De SKROSS Pro Light is nog lichter en compacter dan de Pro! Hierdoor is deze gemakkelijker mee te nemen op reis. Koop voor € 2(€ 3incl.


BTW) per stuk. Koop voor € 2(€ 3incl. BTW) per stuk. Omschrijving: - Sommige nederlandse stekkers zijn wat breder en gaan . De adapter functioneert niet als . Privacy en cookies Contact.


Met alles-in-één-landschuifsysteem, omvat landstekkers, voor 1landen wereldwijd. Adapter Europa - Australië en China. Voldoet aan de internationale veiligheidsnormen. Dubbele USB-poort om gelijktijdig apparaten op te laden.


De Pro Light USB wereldstekker van SKROSS is te gebruiken in meer dan 1landen. Te koop bij De Wit Schijndel, de nr. De reisstekker kan dankzij het slimme ontwerp in meer dan 150 . Op zoek naar een geschikte wereldstekker?


Bestel wereldstekker met dubbele USB poort van het merk SKROSS via 4office. Levering mogelijk franco in heel België en Nederland . SKROSS Europe to USA 2stuks reisstekker prijs per stuk. Bent u op zoek naar een geschikte reisstekker , wereldstekker of reisadapter? Reisstekker Verenigde Staten van Amerika Geschikt.


Via onze webshop kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Bestellingen vanaf euro worden gratis . Gebruik deze 3-polige geaarde reisstekker om elektrische apparaten met West-Europese (Euro of Schuko) . Hoog wattage, dus ook geschikt voor haardrogers e. Als u uw elektronische apparaten mee wilt nemen naar het buitenlan dan . Hier vind je een lijst van die in de buurt verkocht worden. Klik hier voor een overzicht, beschikbaarheid en winkelgegevens. Brennenstuhl Universele wereldstekker.


Controleer snel of je een reisstekker ( wereldstekker ) moet meenemen voor de stopcontacten in Ierland. Wereldstekker - Europa naar Engeland. In Ierland worden de stopcontacten van type G gebruikt.


De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met . Braun Combipack 10B scheerkop en messenblad. Met deze reisstekker kun je ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts