woensdag 7 september 2016

Niko universele dimmer

Draaiknopextensie voor de universele draaiknopdimmer met CAB-ontstoring 5. Wil je weten welke dimmer je het beste voor welk type lamp gebruikt? Niko Dimmers : Dag en nacht. En in welke ruimtes zijn dimmers de ideale oplossing? NIKO universele inbouw dimmer met draaiknop - geschikt voor Original en Intense - tot 325W.


NIKO inbouw dimmer met draaiknop - geschikt voor Original en Intense - tot 300W. Legrand NILOÉ universele inbouw dimmer met drukknop - crème. Het introduceert namelijk de tweedraadse universele drukknopdimmer plus . Een afwerkingsset in een kleur naar keuze moet afzonderlijk besteld worden. Wil je je verlichting vervangen door ledverlichting, dan heb je de universele draaiknopdimmer plus.


Hoe hoe installeer je een drukknopdimmer van Niko. Na de 2draads drukknopdimmer voor renovaties brengt . De universele modulaire dimmer plus - 3W voor DIN-railmontage is 1TE breed en wordt met een drukknop bediend. Het apparaat is geschikt voor het . Hij is geschikt voor dimbare LED gecombineerd met. Voor gebruik met of zonder transformator. De inbouwdraaiknopdimmer valt op door zijn . Deze dimmer is getest en . Hiermee heb je een oplossing voor al je energiezuinige en . Beschikbaarheid: Op voorraad.


Wegens sluiting van verschillende leveranciers tijdens de eindejaar . Dimmer voor gloeilampen, 230V-halogeenlampen, alle . Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch materiaal van België in onze Cebeo . Net als de modulaire universele dimmer plus, dimt deze . NIKO Draaiknop voor universele dimmer en extensie. Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is. Sokkel vr universele dimmer. Faseaansnijding voor inductieve belastingen.


Inschakelen door op de knop te drukken en regelen door aan de knop te draaien. Universele inbouwdimmer met draaiknopregeling voor capacitieve, . De dimmer kan in de plaats van . Alle combinaties (R,L,C) zijn toegelaten. Het schakelen en dimmen van verlichting,. De mogelijkheid verlichting te kunnen dimmen , is dan ook al een. Qbus heeft zowel dimmers die op zichzelf kunnen gebruikt worden, als dimmers die enkel in een Full.


Klassieke of LED dimmer kopen? Bekijk nu ons assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts