dinsdag 20 september 2016

Fm antenne coax

FM dipool antenne met coax connector vrouwelijk - meter. Antenne voor de ontvangst van FM signalen. Met coax socket (vrouwelijk) plug. Bekabeling van een binnenantenne zoals een FM antenne geschiedt nog steeds vaak met een coax connector en een coax kabel.


Mocht u een kabel voor een . Een FM antenne coax kopen?

Deltron is de partner waarnaar u op zoek bent. Met ingebouwde regelbare dB versterker. Laatst hebben mijn ouders een nieuw minisetje gekocht om radio te luisteren. Echter zit daar geen coax aansluiting meer op. FM -radio ontvangst bij oude radio?


Coax aan HiFi set (radio) aansluiten posts sep. Externe FM antenne , welke is goed posts jun. Meer resultaten van gathering.

Maar voor dat ene geval hebben we hier ook een paar antenne `s voor DAB. Ik wil graag een nieuwe antenne bouwen voor mijn FM ontvanger. Wel in de coax vlakbij de antenne een mantelstroomfilter plaatsen. Deze indoor antenne met een ingebouwde versterker tot dB.


Met een stuk coax van Ohm er naar toe,klaar. Advies en snelle en gratis levering. FM draad antenne - Coax signaal was gemaakt door GeorgesBee.


Radio enjoyment in the absence of connectivity in the country or at home ,- Antenna socket for radios. Nog opmerkelijker is dat Delta haar klanten nu FM antennes voor . Opgelost: Ik had een vraagje i. RG58C-U Coax kabel ohm, per meter,. De tuner is alleen met de coax stekker = antenne ingang te gebruiken. FM - antenne (buiten of binnen) aansluiten op de coaxingang. Versterking 0- dB regelbaar.


Swipen voor additionele foto. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende . König antenne voor de ontvangst van FM signalen.

Ik heb in mijn schuur van geïsoleerde sandwichplaten, dus met veel metaal eraan, een goede stereoset staan,maar de ontvangst voor de fm. Electro Andijk - U bent bij ons aan het juiste adres voor uw witgoed en huishoudelijke apparatuur. Tevens zijn wij gespecialiseerd in elektronica en audio . Wie kan mij een advies geven om zelf een goede Fm antenne te maken.


Technetix Coax Kabel in Doos COAXIH 20m. Scanpart Fm Lintantenne 8m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts