donderdag 12 mei 2016

Verbindingsklem

Met lasklemmen, kroonstenen, verbindingsklemmen van GAMMA kun je elektradraden met elkaar verbinden. Lasklem hersluitbaar 3-voudig. Deze transparante WAGO lasklemmen zijn geschikt voor - mm² massieve draad.


De lasklemmen zijn verkrijgbaar per 1 of 1stuks in de volgende . Alle elektronische en technische producten koopt u via Conrad.

Wago verbindings lasklem voudig met hendel 3x 2. In vergelijking tot de voorganger (de 2serie) zijn de nieuwe verbindingsklemmen zelfs kleiner. Het doorlussen van draad in kleine las- of inbouwdozen . Op voorraad √ Snelle levering. Standaard de laagste prijs! Vandaag bellen, is morgen in huis!


Ruim minder ruimte nodig dan het voorgaande model (serie 222) en voor alle geleiders De nieuwe Compact- verbindingsklem van de serie 2voor alle . WAGO lasklem om draden en kabels makkelijk met elkaar te verbinden en te verlengen.

Bijvoorbeeld om de draden van een Enkelkleurige LEDStrip te verlengen met extra lang . Deskundig advies en snelle levering. Wago miniatuur verbindingsklem set van st 0. Wanneer een installatiedoos vol dreigt te raken dan telt iedere milimeter. Compacte verbindingsklem voor draden, geschikt voor draad met harde kern.


De verbindingsklemmen zijn geschikt voor een aarde dikte tussen de mm . Op de lasklemmen staat aangegeven hoe lang de draad aangestript dient te . Wago transparante verbindingsklem 2-voudig met hefboombediening (tot en met 4mm) . Online vertaalwoordenboek. De nieuwe Compact verbindingsklemmen uit de serie 2van Wago kenmerken zich door de mogelijkheid om alle gangbare soorten . Verbindingsklem Resultaten. Om onze website voor u te optimaliseren en om deze continu te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.


Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord . Stevige verbinding voor alle werfafsluitingen . Draadklem voor het snel (her) sluiten van kabels voor electrische . WAGO WAGO VERBINDINGSKLEM VOUDIG Art.

Voor € 4per 1stuks . Mini wago klemmen polig bij aankoop van dit artikel ontvangt u:- 1x doos 1stuks wago klemmen poligmet deze wago klemmen kunt u . De GG45-8C PCB jack is een vrouwelijke verbindingsklem in een rechte hoek die op een PCB wordt gemonteerd voor toepassingen met snelle . Op zoek naar een stevige markttent of canopy tenten? Een professionele plooitent, ook wel schaarttent genoem kan U hier vinden. Zowel horizontale en verticale DIN rail montage . Meer informatie over NS- verbindingsklemmen. Samen zetten we ons in voor de wetenschap door ons ruime productaanbo onze diensten, excellente . Gratis levering vanaf €100. Lasaulec, de échte technische groothandel.


Voorbeelden toepassingsgebieden: minimalisatie van spanningsval bij lange leidingen of potentiaalvermenigvuldiging van een mm² leiding in een aftakdoos , . BEVESTIGINGS ADAPTER 2SERIE OR. Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch materiaal van België in . Inhoud verpakking, 1stuks. Aansluitbare geleidermaterialen, Koper.


U bent hier: Home verbindingsklem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts