vrijdag 27 mei 2016

Transistor kopen

Deze Thule adapter maakt van je - polige elektrische aansluiting een - polige elektrische zodat producten met een - polige stekker zullen passen. Door middel van deze adapter kunt u een aanhanger of caravan met een - polige stekker aansluiten aan de auto indien deze een - polige stekkerdoos he. Wilt U dus klaar zijn voor de toekomst kiest U best voor een polige stekkerdoos op de trekhaak.


Mits gebruik van een adapter naar polige aansluiting kan U . Verloopstekker voor trekkend voertuig met - polige stekker.

Dit is een - polige adapterkabel die geschikt is voor voertuigen die zijn uitgerust met een - polige. Adapterkabel - polig naar - polig. Deze verloopstekker of adapter zet het - polige elektrische stopcontact om naar een - polige stekker. Dit is erg handig wanneer u een auto heeft met een 13 . In deze korte instructiefilm laten wij u zien hoe u op een correcte wijze de verloop adapter bevestigt om.


Men spreekt over polig en polig en over merken als jaeger en multicon. Wanneer u dus een polige stekkerdoos op uw trekhaak laat monteren, kunt u. De Cosmic adaptor voor polige aansluiting op uw auto naar polige , zorgt ervoor dat uw nagenoeg ieder elektronisch product op de connector van uw auto.

De Cosmic adaptor kort voor polige aansluiting op je auto zorgt ervoor dat je ieder product met een polig aansluiting op je auto kunt aansluiten. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een - of - polige stekkerdoos. Anders loopt er via de adapter water in de doos die er niet meer uit kan. Adaptor - polige stekker naar - polige doos. Verloop stekker - polig auto naar - polige aanhangwagen, caravan of trailer.


Merk: Trailerplus Type: polige stekkerdoos (auto) naar polige stekker . Deze adapter zorgt ervoor dat u een - polige stekker naar een - polige Jägerdoos kunt omvormen. Bezorgkosten voor dit artikel: € 6 . Sluit uw auto met - polig stopcontact aan op een - polige stekker. Coolblue: alles voor een glimlach.


Door middel van een verloopstekker van naar - polig kan bijvoorbeeld een aanhanger of fietsendrager met en - polige stekker simpel aangesloten worden. Ontworpen voor: het omvormen van de aansluiting voor een aanhanger van - naar - polig. Meer informatie Minder informatie. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Van - polig naar - polig.


De Mercedes-Benz trekhaak adapter zorgt voor een verbinding van een polige aansluiting (van uw auto) naar een - polige stekker.

Kort model Voor contactdoos 12V. De - polige stekker heeft de vertrouwde - polige aansluiting inmiddels naar de. Hiervoor is dus geen adapter (kabel) nodig in tegenstelling tot de . Gratis Retour binnen dagen! Carpoint verloopstekker kunststof van - polig naar - polig.


De beschikbaarheid van dit product . Als de auto is uitgerust met een - polige elektrische connector, kan die met deze adapter worden omgezet, zodat ook - polige producten van Thule passen. Zo kan elke stekker op elke stekkerdoos worden aangesloten. Toch is een adapter niet altijd de beste oplossing.


De adapter is nodig wanneer op de auto een polige stekkerdoos gemonteerd is en een aanhanger met een polige stekker moet getrokken worden. Kan men deze bestellen met een polige aansluiting. Indien niet, is de adaptor van naar inbegrepen.


Het omvormen van de - polige autostekker tot een - polige stekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts