dinsdag 3 november 2015

Warmhoudbakken elektrisch

Hendi Warmhoudbak Chafing Dish SavoiTegenwoordig . Geef je thuis graag een feestje? Dan is deze set buffet warmhoudschalen ideaal voor jou! Elke schaal heeft liter inhoud. Het gevestigde merk Gastro heeft jaren van professionele ervaring in het ontwerp en de productie van horeca-apparatuur, met name elektrische ovens en . Alle soorten warmhoudbakken verkrijgbaar!


Elektrisch of met brandpasta. Deze zijn zeer eenvoudig in gebruik en verstelbaar. Heb je genoeg bestek borden warmhoudbakken grote pannen.


Bij Horeca Megastore vindt u een groot assortiment vol functionele en voordelige warmhoud apparaten. De apparaten zijn geschikt voor horecagelegenheden . De elektrische hotpot is handig voor soep en sauzen. Voor het verwarmen en warmhouden kunt u kiezen voor de elektrische rechauds. Wanneer u een grote groep uitnodigt voor een etentje kan u uw eten op een gemakkelijk manier warm houden met de Buffet Warmhoudschalen 3x2L. Hierbij wordt middels een warmtebron, dit kan elektrisch maar kan ook een vlam.


Bainmarie sauspannen, Bainmarie tafel, Bainmarie wagens. Koffiecontainer liter, rvs, elektrisch , 100. Een RVS warmhoudbak met daarin RVS bakken met transparant deksel. Toggle Nav Horeca Place B. Met chafing dishes zorgt u ervoor om delicate gerechten, . De bain-marie Chafing Dish Set van APS (x cm) kan tot drie verschillende gerechten warm houden dankzij de drie aparte inzetbakken.


Ook voor ondersteuning en . Barbecue gas met afzuigkap en elektrisch spit pers. Poffertjesplaat elektrisch stuks. Blaze - blikjes - brandpasta. Bain-mariewagen met diepgetrokken warmhoudbakken. Bestaat uit warmhoudplaat en buffetwarmer.


Slechts maal gebruikt, dus in uitstekende staat. Help martijn met (een) warmhoud bakken om eten warm te houden voor. Kiest u voor Goedkope Horeca Friet warmhoudbak voor de Horeca van Horecawebstore? Gastro M elektrische friteswarmer 650x400x280mm.


Dit buffet wordt koud aangeleverd met elektrische warmhoud-bakken inclusief een duidelijke instructie (opwarmtijd is ongeveer uur). Schoeters buffet: bain-marie . Heel goed bevallen goede kwaliteit en service. Teppan Yaki-grillplaat of warmhoudbakken en koelbakken. Info: de vermelde prijs is onderhevig aan de specifieke condities zoals vermeld in de folder. Gebruiksaanwijzing elektrische.


Om het verbruik in kWh van elektrische apparaten te berekenen moet u rekening houden met het vermogen en de gebruiksduur. Als voorbeeld maken we de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts