vrijdag 13 november 2015

Lecture carte identité

Ook bij in de regio hebben we diverse kasten in de collectie. Behalve dat je veel spulletjes. Ga je voor dichte kasten , of hou je ook van open vakken om je spulletjes mooi in uit te stallen?


Karton Design maakt modulaire kasten van 1 gerecycled Karton. Extreem sterk, lichtgewicht, worden .

Ontdek de nieuwe kasten van onze. Verdeelkasten Hager e-catalogus. Modulaire behuizingen MICRO EURO. Geef uw kast snel en simpel de juiste hoogte en breedte dankzij het handige kliksysteem.


Weer een schitterend kasten systeem van onze Duitse fabrikant Palmberg. Deze houten archiefkasten zijn modulair op te bouwen. In technoplastiek, voor het doorvoeren van kabels via de achterk‡ant.

De Polmarco Spathio modulaire kast is beschikbaar in acht maten. U kan de kast zelf volledig samenstellen, met poten, deuren of gewoon een open kast, . Een modulaire kast met open of dichte vakken. Dit element is een deel van het modulair Prima-systeem.


U maakt uwzelf deze kast op basis van basiselementen. Deze elegante multifunctionele kast. De EKET serie heeft flexibele wandkasten in vele kleuren. Bepaal zelf hoeveel blokken je neemt of kies een van onze combinaties.


We hebben ook heel wat verschillende types kasten en buffetten: de spullen die je elke dag gebruikt, stop je netjes weg in lades en gesloten kasten en je . Op zoek naar modulaire kasten maar hebt u toch nog enige inspiratie nodig? Bezoek onze online meubelcatalogus of onze toonzaal in Peer of Kortenberg. Lundia biedt alle soorten kasten die opbergruimte creëren en die jouw interieur compleet maken. Zoekt u naar een kast en wilt u optimaal gebruik maken van . Boekenkasten Libreria en Boiserie hebben een modulair systeem.


Kasten modulair zijn eindeloos te combineren.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Verschillende modulaire kastlijnen met uiteenlopende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Uw modulaire kasten voor efficiënt voorraadbeheer naar eigen stijl bij Herman Thijs B. Te koop witte modulare kasten. X leg (beschadigd maar wel compleet) en 1x hang in de afmeting hxbxd1. Stel zelf uw kast of schuifdeuren samen op Kastengigant.


Gebruik de handige online configurator. Opbergen kan naar eigen smaak en inzicht met de modulaire kasten. Een kast die altijd op maat is, ongeacht de ruimte. Uitrustingen voor opslagruimten, kasten en stellingen, opbergkasten met laden.


Dat is de wervingstekst van Interstar, maker van modulaire kastwanden in het duurste segment van de markt. De modulaire TM kastsysteem bestaat uit verschillende modules die U kans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts