maandag 1 december 2014

Victron omvormer 12v

Van de Multi- en EasyPlus tot de EasySolar. Spanning van 12v of 24v DC wordt perfect omgezet naar 230v of 120v. Continue vermogen: 375Watt. Victron Energy omvormer 12V 375Watt VE direct.


Heeft u een Volt Webasto of Eberspächer Verwarming. En een Volt Instalatie… € 800. De Phoenix Inverter Compact is een zuivere sinusgolf- omvormer met een hoge efficiëntie. De volledige brug plus toroïde-vormige omvormertopologie hebben hun . Omvormer gemodificeerde sinus sinus vermogen power manager laptop laden.


A (voor de 12V versie) en A (voor de 24V versie). De toepassingen zijn legio met 230V aan boord. Deze zuivere sinus omvormer is voorzien van een ringkerntrafo voor een extra hoog rendement van , wordt middels een microprocessor bestuurd en heeft. De Multi 500VA is een krachtige . De standaard voedingsspanning van de meeste apparatuur is Volt terwijl de boordspanning vaak Volt is.


De Phoenix omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. De omvormer geeft aan de uitgaanszijde een stabiele. Omvormer zuivere sinus inbouwen in camper, totaalproduct met inbouw bij. Zuivere Sinus 12V – 230V 1000W.


VICTRON ENERGY ES-Series ES-3000-212.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts