dinsdag 23 december 2014

Hq omvormer

Deze omvormer is aan te sluiten op de 12V accu van auto of boot en vormt de 12V DC om naar 230V AC. Op deze manier is overal waar gewenst 230V . Het maakt het gebruik van 2V apparaten waar alleen 24V DC is . Gratis verzending, morgen in huis! Voorzien van twee stopcontacten 2volt. Het is een toestel met gemodificeerde sinus en een geruisloze . Onderstaand vindt u ons gamma gemodificeerde sinus omvormers , wat betreft kostprijs een aantrekkelijk alternatief voor zuivere sinus omvormers. Alles wat u nodig heeft voor uw boot.


Voor 16:besteld de volgende werkdag in. Pure sinus omvormer voor onderweg, 12VDC naar 230VAC, met schuko aansluiting - Met deze zuivere sinusomvormer heeft u altijd een extra stopcontact voor . Afstandsbediening voor omvormer. Gebruik deze compacte en krachtige voltage omvormer om apparaten die normaal in de auto gebruikt . Online kopen bij Elektronicatekoop. Deze gemodificeerde sinus omvormer is een bestseller uit ons assortiment.


HQ omvormer naar volt. Door de vormgeving is deze omvormer makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld een . HQ -INV150WU-gemodificeerde sinus omvormer 1Watt . Deze converter met zekering is beveiligd tegen kortsluiting . Schakelende converter voor het aansluiten van 12V apparatuur op een 24V accu. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Supersnelle bezorging: voor 11:bestel vanavond in huis! Scherpe prijzen, fijne service. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Een reactie versturen Reactie annuleren. Compacte omvormer om Amerikaanse 1V apparaten aan te sluiten op het . Hiermee kunt u nu overal 230V apparatuur . Het Complete HQ assortiment met Inverters En Omvormers product Aanbiedingen.


Hierdoor is het mogelijk 230V apparatuur overal aan te sluiten . Hieronder staan een aantal omvormers voor gelijkspanning om te zetten naar 2volt. Worldwide leader in Microinverters, AC home battery storage, smart solar monitoring technologies, and now integrated AC Modules from top PV manufacturers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts