vrijdag 15 augustus 2014

Relais schakeling

Ronde porseleinen voet met koperen afdekplaat en koperen schakelaars. Ronde, porseleinen voet met koperen afdekplaat en . Enkelpolige schakelaar inbouw porselein , Enkelpolige schakelaar inbouw zwart porselein ,met retroknop. De fittingen zijn in verschillende materialen te krijgen, zoals metaal, beton, hout of porselein.


Er was ook een groot, marmeren schakelbor dat dik onder het stof zat, maar daar alle leidingen, schakelaars en knoppen van koper of porselein waren, kon er . Omdat ik er eindeloos naar gezocht heb, krijgen de retro schakelaars de eer om het onderwerp van mijn eerste blogpost te zijn.

Deze transparante schakelaar met zijn karakteristieke torpedovorm en eenvoudige drukschakelaar is ideaal om uw eigen draai aan de bekabeling van uw . Authentieke esthetiek voor de klassieke architectuur. De van porselein gemaakte lichtschakelaars en contactdozen bekoren met hun ronde vorm. Geeft tijdloze klasse aan elke kamer. Kies de kleur die het beste past bij uw omgeving. Ook het schakelmateriaal in heel uw woning in stijl.


Schakelmateriaal in zwart of wit porselein. Hoe ziet een porselein schakelaar eruit?

Retro schakelaar in moderne uitvoering. Pastelkleuren in kastanjebruine uitvoering. Het oppervlak wordt geglazuurd. Het gaat om nauwkeurig handwerk. IP-waarde, (= stofdicht).


Eén kruisschakelaar bediend met twee wisselschakelaars één lichtkring. DO Dubbelpolige schakelaar wit porselein. Producten afkomstig uit de serie DO van Font Barcelona. Exclusief verkrijgbaar in Nederland via Innovador . Op zoek naar schakelaars voor je retro-look interieur?


Shop de TPHG bakeliet schakelaars bij Wattnou. Snoerboer heeft een groot aanbod fittingen en schakelaars. Bekijk nu deze porseleinen toneelfitting met trekschakelaar!


Voor 16:bestel morgen in huis. Bauhaus- schakelaar uit de dertiger . Deze lijnen onderscheiden zich door het leverbaar zijn in zowel wit als zwart porselein in combinatie met diverse knoppen en wandplaten, zowel in porselein. Mooie nostalgische schakelaars van Fontini.


Door VanHalen Lichtschakelaar Bedekkingen, Lichtschakelaar Plaatjes, Vintage Verlichting.

Busch-Jaeger serie Decento. Een nostalgisch interieur vraagt om perfectie tot in details. Met porseleinen schakelaars en wandcontactdozen creëert u de . Aansluiting WBT nextgen porselein. Na het starten vanuit de productie van fietskettingen, begon het duo later met de productie van elektrische schakelaars , eerst in porselein , later in de vorm van . Porselein centrale insert en grendel.


We verkopen ook replica schakelmateriaal van bakeliet en porselein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts