dinsdag 26 augustus 2014

Prise double niko

LED nachtlampje met stopcontact - Wil jij een nachtlampje met stopcontact waarbij je de lichtkleur kunt instellen? Dit lampje kun je instellen in de kleuren: wit, . Nachtlampje met stopcontact. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren.


Het lampje is 360° draaibaar en tovert droombeelden op het plafond. Info lamp : LE W, niet dimbaar. Met de donkere maanden op komst, kan je huis wel wat extra sfeer gebruiken. Met de juiste lamp op de juiste plek kan iedereen het zonder veel moeite gezellig.


Die vormt slechts mooie herinneringen met dat snoezige dier, of die warme lichtbron die er steevast is als je kindje wakker wordt. Trek de stekker uit het stopcontact en koppel het korte snoer los van de voeding. Knipperend oranje, brandend rood of geen lampje : uw voeding moet . Wanneer je een rood lampje ziet op je draadloze adapter, dan is het. Even beide adapters en Experia Box uit het stopcontact gehaal dan . Er is geen Ethernet-verbinding gedetecteerd. De sensor zorgt ervoor dat het lampje automatisch aan gaat wanneer het donker wordt.


Ontdek ons assortiment nachtlampen: stekkernachtlampen, wandlampen en plafondlampen. Bestel een stopcontact nachtlampje voor kinderen en volwassenen bij. Ze passen in een traditioneel interieur, maar er zijn ook lampjes die passen in een . Dora - LED nachtlampje voor stopcontact m sensor.


Subtiele LED stopcontact lamp Looki, hoekig. Nood aan een stopcontact lampje ? Stopcontact lampen op Lampgigant. Je vindt een ruim assortiment in De Kinderplaneet! Neem een kijk op de webshop!


Ruime variëteit aan merken! Bekijk en bestel uw stopcontact lamp op lampenlicht. GP LED- lamp Nomad inclusief AAA batterijen. Alleen in de bouwmarkt te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts