vrijdag 30 mei 2014

Cursus industriele elektriciteit

De deelnemers beschikken na de cursus over een basiskennis industriële elektriciteit. Kunnen correct een transformator aansluiten. In deze praktijktraining voor starters gaan we snel aan de slag in de praktijk.


Slaag voor de test en behaal je certificaat! De beroepsopleiding elektricien voor industriële installaties omvat jaren. De industrieel elektrotechnisch installateur houdt zich bezig met het .

Ben je werkzaam in een industriële omgeving en zou je wat meer willen weten over de verschillende facetten binnen de bedrijfselektriciteit , motoren en sensoren, pneumatica, Hydraulica, onderhoudsmechanica of pompen. In deze module leert men industriële elektrische componenten plaatsen en aansluiten. Voor de gedreven mecanicien kan het een opportuniteit zijn om ook de basis van de industriële elektriciteit onder de knie te krijgen! Kom dan zeker naar deze cursus. Industriële elektriciteit.


Iedere ( service)monteur en technicus die in aanraking komt met elektriciteit en nog geen. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder: Lees de beroepenfiche. Test je kennis van het beroep Alle .

Hey allemaal,Zoals de titel al zegt ben ik op zoek naar een PDF van elektriciteit en bedrijfselektriciteit dit om alles eens terug op te frissen. CVO De Helix, Maasmechelen . Opleidingsinstelling, Locatie(s), Website. Een driedaagse cursus voor elektrotechniekers en installatie-ontwerpers, om. Aan de hand van basisbegrippen uit de elektriciteit , herkenbare voorbeelden, . De vragenlijst elektriciteit geeft u een idee waar uw basiskennis zich bevindt op het gebied van elektriciteit. Beveiligingingen, zekering, installatieautomaat en . Kennismaking met glas (industrie).


Na de opleiding kent de cursist de basisprincipes van de industriële elektriciteit en kan hij delementaire problemen met motoren oplossen. Evaluatie: praktijkoefeningen en tussentijdse testen. Voorkennis: residentiële elektriciteit. Vervolgcursus : bordenbouw, basis lassen. Elektriciteit in gebouwen.


De student heeft voldoende kennis van industriële (elektrische) installaties en aandrijvingen (K1) om met vakgenoten en energieverantwoordelijken te kunnen. Een goeie elektricien is goud waard! Zeker in het bedrijfsleven wordt de vakkennis van een goeie elektricien meer dan gewaardeerd. Cervo-Go geeft u de kans . Het doel van deze vervolgcursus is jou de knepen van woningautomatisatie.


Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties, je vernieuwt bestaande elektrische.

Installateur industriële automatisatie. In de opleiding PLC-technieker ligt de focus op industriële elektriciteit. Je leert motoren schakelen en de snelheid ervan regelen.


Je kan industriële verlichting . Cursussen , post-hbo en maatwerkopleidingen Faculteit Techniek. Atlas Atheneum Gistel, VTI .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts