vrijdag 22 juni 2018

Waterdichte aftakdoos met hars

Dankzij de kabeldoos van Attema maak je gemakkelijk ondergrondse en waterdichte aansluitingen. De kabeldoos vul je op met een hars (bijgeleverd) waardoor . Giethars voor waterdichte verbindingen polyurethaan. Compleet gietmofpakket voor gegarandeerd levenslange waterdichte ondergrondse verbindingen. Een aftakdoos zonder hars is echter niet 1 waterdicht. Wilt u wel 1 waterdichtheid garanderen?


Kijk dan eens naar ons aanbod van de gietmof. Twee componenten siliconen gel, geschikt voor ondergrondse verbindingen waterdicht te maken. Kabelmoffen, hars en gel koopt u voordelig op Elektrototaalmarkt.


Dè online shop voor al uw elektro- en installatiemateriaal. Legrand waterdichte aftakdoos. Afmetingen van het product: 1x 1x mm. M Resin Box 470: IPaftakdoos met giethars. In deze video tonen we je hoe je X(F)VB kabel in een ondergrondse aftakdoos kan doorverbinden.


Deze kabeldoos met giethars is geschikt voor het verbinden van (grond) kabels. Ik gebruik dit regelmatig. Ideaal om waterdichte aftakkingen te maken.


Het is zeer simpel te gebruiken: Gewoon de aftakkingen maken met . Led spotjes tuin aansluiten? Hars in delen gieten mag? Ideale oplossing voor het waterdicht opgieten van aftakdozen, zoals de.


Combinatie van aftakdoos met giethars. Kenmerken: Deksel kan bevestigd worden . IPgetest: uitermate geschikt voor. Om een waterdichte verbinding te maken, vul je de kabeldoos met de bijgeleverde hars. REDDY is lid van de cluster. Op zoek naar Aftakdoos Plexo rechthoekig IP waterdicht -grijs- 10.


LEGRAND - Aftakdoos Plexo vierkant IP waterdicht -grijs- kabelinvoeren. De toepassingsmogelijkheden van. Cellpack kabelaftakmof giethars Y, Y-aftak, geleiders. Kopp kabelmof aftakdoos met giethars.


Om elektrisch verbindingen waterdicht te maken, is de veiligste optie om gebruik te maken van een. Als je alles hebt aangesloten giet je de aftakdoos vol met dit spul. M Scotchcast Resin Box 4aftakdoos met giethars. Door een gietmof te gebruiken kun je een waterdichte en veilige verbinding aanleggen onder de grond. Toevoegen aan Verlanglijst.


Meng de componenten van het hars en vul de aftakdoos tot tegen de rand zodat. Lengte x Breedte x Diepte. Waterdicht effect bij niet-drukkend water, bv. De verbindings- en aftakbox combineert de voordelen van een aftakdoos met.


Overal waar een waterdichte aftak- en verbindingsdoos met beschermings-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts