woensdag 23 oktober 2019

Aanhangwagen adapter

Aan de andere zijde een 13-polige stekker. Aanhangwagen adapter ,Extra: Verende klep. Carpoint stekker adapter 7polig. Verloopstekker Spinder 713-polig. Koop of Verkoop adapter op Marktplaats.

Met deze monoblok adapter met mannelijke en vrouwelijke contacten kunt u uw aanhangwagen , caravan, fietsendrager in contacten aan uw voertuig in . In deze korte instructiefilm laten wij u zien hoe u op een correcte wijze de verloop adapter bevestigt om. Merk: Trailerplus Type: polige stekkerdoos (auto) naar polige stekker . ProPlus contra- verloopstekker in blisterDe verloopstekker is ideaal voor het aansluiten van een . Trekhaak adapterstekker van polige naar polige stekker . De Cosmic adaptor voor polige aansluiting op uw auto naar polige, zorgt ervoor dat uw nagenoeg ieder elektronisch product op de connector van uw auto. Adapter auto 7-polig – aanhangwagen 13-polig.

Eén van de belangrijkste zaken wanneer u op pad gaat met een aanhanger of aanhangwagen is het goed werken van de elektra. Elektrische signalen van uw . Voor toepassing van het door u geselecteerde accessoire kan er moeten worden voldaan aan bepaalde technische voorwaarden, zoals modeljaar, motorisering . Uw auto aansluiten met een 13-polig stopcontact of stekkerdoos (Jaeger) op een 7-polige stekker ( aanhangwagen , fietsen-draagrek) via deze handige adapter. Gemaakt van premium compontenten voor optimale werking. Auto aanhanger verloop stekker om een nieuw type polige stekker aan te sluiten op een auto met oudere polige contactdoos. Zorgt ervoor dat je nagenoeg ieder elektronisch product op de connector van je auto kunt aansluiten.


Lucas aanhangwagen adapter. Wanneer ik enkel de adapter aansluit, geeft de wagen weer dat er. De fietsendrager én de aanhangwagen werken normaal beiden perfect. Achterlicht met functies geschikt voor uw aanhangwagen , boottrailer of andere.


Van 7-polig voertuig-stopcontact naar 13-polig aanhangwagen -stekker. Soer BV Meppel is een groothandel in gereedschappen, aanhanger onderdelen, werkplaatsuitrusting,. Diverse soorten stekkers en adapters , zoals 7-polig . Toolstore Stekkerdoos verloop adapter Stekkerdoos verloop adapter van 7 .

Sluit uw auto met 13-polig stopcontact aan op een 7-polige stekker. Adaptor 7-polige stekker naar 13-polige doos. Wanneer men een aanhanger of fietsendrager met 7-polige stekker gebruikt . Mister Agri is dé webshop voor al uw landbouw onderdelen. Ons uitgebreide assortiment van ruim 110. De verbinding tussen de auto en de fietsendrager, aanhanger , caravan, boot-.


Deze adapter zorgt ervoor dat u een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen. Bezorgkosten voor dit artikel: € 6 . Door middel van deze adapter kunt u een aanhanger of caravan met een 7- polige stekker aansluiten aan de auto indien deze een 13-polige stekkerdoos he. Op mijn aanhangwagen staat een 7-polige verbinding. Is het voldoende dat ik een adapter aanschaf die van 13polig naar 7-polig gaat ? Is uw voertuig voorzien van een polige aansluiting, dan heeft u een adapter nodig.


Voor het reserveren van een aanhangwagen kunt u ons bellen. Remkoppeling aanhanger - verschillende kleuren. Dit kan een adapter zijn die als een soort verloopstuk in de stekkerdoos op de trekhaak wordt gestoken, waarna de stekker van de aanhanger erin past.


Wil je je caravan of aanhanger meenemen, maar past de stekker voor de verlichting niet in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts