donderdag 12 juli 2018

Voetschakelaar

Verloopstekker polig - polig. Zo kunt u ook producten op uw auto plaatsen die . Sluit uw auto met - polig stopcontact aan op een - polige stekker. De grootste officiële Hollandbikeshop Dealer.


Intramco korte adapter - polig stekkerdoos - - polig stekker.

Kan men deze bestellen met een polige aansluiting. Indien niet, is de adaptor van naar inbegrepen. Met deze adapter neem je eenvoudig een aanhangwagen of fietsendrager . In deze korte instructiefilm laten wij u zien hoe u op een correcte wijze de verloop adapter bevestigt om. De Cosmic adaptor kort voor polige aansluiting op je auto zorgt ervoor dat je ieder product met een polig aansluiting op je auto kunt aansluiten.


Met deze monoblok adapter met mannelijke en vrouwelijke contacten kunt u uw aanhangwagen, caravan, fietsendrager in contacten aan uw voertuig in . Om een - polige stekker te kunnen aansluiten op een - polige stekkerdoos zijn er namelijk verloopkabels en adapters te koop. Deze verloopstukken zijn er .

Men spreekt over polig en polig en over merken als jaeger en multicon. Wanneer u dus een polige stekkerdoos op uw trekhaak laat monteren, kunt u. Merk: Trailerplus Type: polige stekkerdoos (auto) naar polige stekker . Bezorgkosten voor dit artikel: € 6 . Door middel van deze adapter kunt u een aanhanger of caravan met een - polige stekker aansluiten aan de auto indien deze een - polige stekkerdoos he. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Adapter kort naar polig. Coolblue: alles voor een glimlach. Aansluiting van een polige stekker op een polige aansluiting.


Ontworpen voor: het omvormen van de aansluiting voor een aanhanger van - naar - polig. Kort model Voor contactdoos 12V. Dit is een - polige adapterkabel die geschikt is voor voertuigen die zijn uitgerust met een - polige.


Van - polig naar - polig. Het omvormen van de - polige autostekker tot een - polige stekker. Meer informatie Minder informatie. Dit is erg handig wanneer u een auto heeft met een 13 .

Wilt U dus klaar zijn voor de toekomst kiest U best voor een polige stekkerdoos op de trekhaak. Mits gebruik van een adapter naar polige aansluiting kan U . De - polige stekker heeft de vertrouwde - polige aansluiting inmiddels naar de. Hiervoor is dus geen adapter (kabel) nodig in tegenstelling tot de . Carpoint verloopstekker kunststof van - polig naar - polig.


De beschikbaarheid van dit product . De Crusader naar mini adapter maakt het mogelijk om uw nieuwe caravan te vervoeren met een polige auto. Verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. Als de auto is uitgerust met een - polige elektrische connector, kan die met deze adapter worden omgezet, zodat ook - polige producten van Thule passen. Natuurlijk heb je verloopstekkers van - naar - polig. Ik heb zelf een - polige Jaeger onder de auto.


Mini adapter van polige stekkerdoos naar polige stekker. De adapter is nodig wanneer op de auto een polige stekkerdoos gemonteerd is en een aanhanger met een polige stekker moet getrokken worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts