maandag 23 april 2018

Persluchtslang op haspel

Conditie: nieuw bva auctions . Vergelijk 8klus artikelen van de beste merken, o. Luchtslang koopt u bij Gereedschapcentrum. VDT luchtslang op haspel - 15m - max. Automatische Slanghaspel Lengte: 15mtr.

Carpoint Compressor Persluchtslang op haspel m. Voor informatie om een tweedehands slanghaspel voor perslucht of 2e hands persluchthaspel of occasie luchthaspel, lucht trommel aan te kopen, verkopen of. Airpress professionele luchtslang haspel meter Deze professionele luchtslanghaspel van Airpress is maar liefst meter lang en erg handig in gebruik. Een luchtslang of persluchtslang dient als verbindingsstuk tussen je compressor en je luchtgereedschap. Makita meter lange persluchtslang op haspel , speciaal geschikt voor het . Deze PVC- persluchtslang van Powerplus is meter lang en opgerold op een haspel.


Industriële kabelhaspels en slanghaspels van Nederman. Voordelen: Op- en afrolbaar tijdens gebruik.

Hoge kwaliteit PU slang op haspel , ABS behuizing. Verschillende ophangbeugels voor . Producten uit de categorie Slanghaspels. De haspel wordt geleverd met een meter lange, lichte slang die niet volledig moet afgerold worden. Zo is men zeker van een snelle en flexibele interventie.


Het gebruik van slanghaspels en -zadels bevordert het . Ontdek ons ruime aanbod van Slangen en haspels. Een oprolhaspel is een verlengkabel of verlengsnoer op een haspel. Dit is met een slang voor perslucht, water of met een elektriciteitskabel. Brandstof haspels , Zelfoprollende slanghaspel met en zonder slang , haspeltechniek, . Materiaal: kunststof behuizing.


Montage: zwenkbare wandbeugel. Hierdoor slijt de slang harder, . Breukelen op BVA Auctions. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Ook de BEST-HASPEL-( Slang haspel 8x12mm 30m1) vindt u bij Pneumatiek.


Bekijk ons assortiment Slanghaspel (artikelen).

Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Onze haspels waarborgen veilig dagelijks gebruik met krachtige slangterugtrekking die de slang veilig en nauwkeurig in de behuizing geleidt. Mocht u andere wensen hebben dan kunnen wij altijd een passende haspel.


Als meest standaard perslucht (werkplaats) slang wordt van oudsher veelal PVC. Als u van plan bent de luchtslang te gebruiken voor luchtgereedschap zoals een slagmoersleutel, dan heeft u een slang nodig met . Kippers heeft persluchtslangen in verschillende maten en lengtes. Ook de luchtslanghaspels hebben verschillende lengtes.


Zo heeft u perslucht beschikbaar in . Verpakkingseenheidstuks. Max bar , afmetingen 5x .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts