donderdag 28 september 2017

Ups roeselare

Wandaansluitbocht E met terugslagklep en stopkraan. E-stop met terugslagklep en stopkraan. De terugslagklep op de wasmachinekraan heeft dezelfde functie als de beluchter , alleen is de terugslagklep een andere manier van beveiligen. Raminex waterkraan met beluchter, kiwa-keurmerk, krukbediening met slangwartel en ingebouwde keerklep. Tapkraan die uw drinkwaterkwaliteit beveiligd.


Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen.

De details van deze kraan zorgen voor een harmonieus badkamerinterieur. Bruto prijs: €5per st. Joossens bvba producten : prijslijst raadplegen - installatiemateriaal - diverse kranen - dubbeldienstkraan. Voor de dubbeldienstkraan.


EA-beveiliging vóór de dubbeldienstkraan , EA kan geplaatst worden aan . Dubbeldienstkraan met terugslagklep. Aansluitingsset voor watertellers. EA-keerklep (ook wel terugslagklep genoemd).

Als een dubbeldienstkraan (of andere kraan ) dicht bij het testpunt staat is de . De tapkranen zijn geschikt als universele aansluitkraan voor toepassing in alle drinkwater- en cv-installaties, overal waar volgens. Blinkend (Artikel 7712B). Mat (Artikel 7712M). Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Wasmachinekraan met keerklep chromen knop. G - buitendraad gas cilindrisch (BSPP). G - binnendraad gas cilindrisch ( BSPP).


De kraan die u gebruikt om uw centrale verwarmingsinstallatie te vullen moet beveiligd zijn. Indien nog niet alle toestellen geplaatst zijn en je wil toch water, dan voeren we een voorlopige keuring uit. De SEPP-Eis gevelkraan is een dubbele dienst kraan die bij vorst het barsten van de leiding.


Tip: naast deze kraan hebben we nog vele andere kranen in ons . Laten toe de kraan af te sluiten om deze gemakkelijk te demonteren voor. Laat toe de betrouwbaarheid van de terugslagkleppen op de kraan te testen. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Er bestaat ook een Nicoll pvc keerklep . Grohe vervangings terugslagklep voor thermostatische mengkranen.

Kraan inclusief keerklep: Beluchterkranen met. De keerklep bevind zich in de warme en koude aansluiting van de kraan. Venlo Nimbus II Messing wasmachinekraan eco.


De beluchter vermindert de druk op de slang bij het sluiten van de kraan waardoor de levensduur van de slang wordt verlengd. Document nummer: Té-STUK (PN 10) MET KRAAN VOOR. Overleg Type ll: Té-stuk met ingebouwde terugslagklep type A. FIP kogelkraan VE-E handbediend.


De VE-Easyfit is een handbediende PVC-U kogelkraan met dubbele wartel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts