woensdag 16 augustus 2017

Draagbare marifoon

Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw marifoon. Onderdeel van George Kniest Boat Equipment. In het verleden mochten draagbare marifoons (portofoons, ingesteld op maritieme frequenties) alleen aanvullend gebruikt worden aan boord van schepen. Het voordeel van een hand marifoon is dat dit een draagbare marifoon (portable marifoon) is. Handmarifoons worden aan boord vaak als tweede marifoon gebruikt.


Bijvoorbeeld om vanuit de kuip een.

Joosten Watersport heeft een uitgebreide keuze in marifoons. Sloep, motorboot of zeiljacht? Voor elk type boot is er een oplossing. Een handmarifoon is wellicht.


De marifoon is een belangrijk communicatiemiddel voor schepen, hiermee kun je contact leggen met andere schepen. Bestel jouw marifoon bij Mediawinkel. Voor pleziervaartuigen tot meter mag u een draagbare marifoon (portofoon of handheld) op Nederlandse binnenwateren gebruiken.


Zijn er nadelen aan het gebruik van een draagbare marifoon voor gebruik op Hollands Diep, Haringvliet Oosterschelde en Greve. De IC-M91D is uit productie.

Class A GMDSS Marine Radio. In winkelwagen Meer info. De handheld marifoon, hierna te noemen portofoon, is voor de. Zeer stevige VHF hand- marifoon voor alle internationale kanalen. De stabiele behuizing is volledig waterdicht en voldoet aan de IP68-norm.


Welk certificaat heb je nodig omp een VHF of marifoon te bedienen? Draagbare marifoons mogen nu officieel aan boord gebruikt worden, zónder dat er een vaste marifoon aanwezig is. Bekijk de voor- en nadelen en de . Agentschap Telecom staat dit onder . VHF marifoon wordt geleverd met alle marifoonkanalen voorgeprogrammeerd.


U bent altijd luid en duidelijk verstaanbaar met een marifoon van Raymarine. De draagbare marifoon kan bij levering door onze technici worden . Deze radio is een batterij gevoedde draagbare zender-ontvanger voor gebruik boven water. Nederlandse handleiding zorgt dit voor de ultieme gebruiksvriendelijke draagbare marifoon. Op een schip met marifoon moet tenminste één persoon in het bezit zijn van het Basiscertificaat Marifonie.


Hiermee mag u een vaste of draagbare marifoon. Nu we met onze nieuwe sleper grotere afstanden maken voor onze zomerkampen, wordt het tijd om een marifoon aan te schaffen. Swiftech type M 1compleet met lader.

Wilt u een draagbare marifoon registreren voor gebruik op meerdere schepen? Vul dan Diverse schepen in. Een diverse schepen marifoon mag u NIET . Lightweight and Slim Body, Float'n Flash Navy Blue. Een draagbare marifoon inclusief antenne en stroomvoorziening. Portofoons hebben een beperkte accucapaciteit en een kleine reikwijdte.


Tonen als Foto- tabel Lijst. Marifoons en handmarifoons koop je bij Reddingshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts