donderdag 22 juni 2017

Philips nfc

Vier nieuwe bouwpakketjes. Bouwpakket voor een Weerstandsdecadebank. Men neme een spoel, en ( variabele ) condensator , een germaniumdiode en een oortelefoon. Aan de ene zijde hangen we het geheel aan aardpotentiaal en aan. Door het toestel op de radio te leggen kan met afstemmen van een ingebouwde variabele condensator een signaal ingestraald worden en de mengbuis weer . Het principe van de theremin is relatief eenvoudig.


Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd RLC-circuit, waar R staat voor . Diverse inschakelverschijnselen bij condensatoren. De condensator Czal zich ontladen op de kortsluiting waarbij de stroom berekend kan . Bij elektrolytische condensatoren en tantaalcon- densatoren is de plus duidelijk. Een variabele condensator wordt meestal gebruikt in het afstemcircuit van . Op de foto is te zien dat een vacuüm condensator coaxiaal is uitgevoerd. Er zijn in twee uitvoeringen: een vaste condensator (A) of een variabele condensator.


Winkel in Elektronica-onderdelen met een ruim assortiment van meer dan 62. De Grootste sortering van . Dat lukt met een tweevoudige condensator, ook wel split stator genoemd. De variabele condensator is gemaakt van een buis, die binnen een van de . Mouser biedt voorraadoverzichten, prijslijsten en gegevensbladen . Variabele afstemcondensator. We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren.


Reparatie van de pertinax afstemcondensator. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten variable capacitor – Engels- Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen. Veld tussen condensatorplaten. A en B vormen dan een condensator. STE variabele condensator 5pF Met draaiknop en schaalverdeling.


Opruiming in de shack en daarom aangeboden. Bij het eruit halen van de variable condensatoren (50pf en 3pf) heb ik die dingen eens uitgebreid bekeken. Mooi stukje mechanica, en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts