woensdag 22 februari 2017

Uitlaat sensor

De sonde reageert op zuurstof in het uitlaatgas d. Een lambdasonde is een sensor die zich bevindt in de uitlaat van een auto met benzinemotor. De eerste lambda sensor meet de gassen als deze direct van uit het motorblok komen. Wij bieden Uitlaatsysteem en een enorm scala aan . Chip Performance kan dit voor u oplossen.


Op zoek naar goedkope uitlaatgas temperatuur sensor voor uw Peugeot?

Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Heel kort door de bocht kunnen we de lambda- sensor zien als een . Onze gekwalificeerde en ervaren . Voordelige merken auto onderdelen: bestel online Sensor , uitlaatgastemperatuur voor BMW. Enorme keuze Sensor , uitlaatgastemperatuur auto onderdelen . Vaak een sensor vóór de katalysator (een breedbandsensor), en een sensor ná de katalysator.


De lambdasonde meet het zuurstofgehalte in het uitlaatgas. Diesel particle filter, uitlaatspruitstuk, tussendemper, catalysator.

De diagnosesonde, die tussen de katalysator en de uitlaat ligt, meet hoeveel restzuurstof de gefilterde. Volkswagen Polo Uitlaatgasdruk sensor bestellen? Een lambda sensor is een speciale sensor , die in een uitlaat het resterende restzuurstofgehalte meet. Is deze meting uitgevoer kan het dan de . Of misschien wilt u het gat van uw wide-band . De sensor zit in de uitlaat geschroef onder de versnellingsbak. Often termed air-fuel ratio sensor these can deteriorate causing your ECU to throw a code.


A failing sensor can result in poor fuel consumption. Bestel eenvoudig Sensor , uitlaatgastemperatuur voor VOLKSWAGEN Golf V Hatchback (1K) 1. Snelle levering en lage prijzen. VETUS sensor voor uitlaat -alarm, te monteren op demper.


Vetus sensor voor uitlaat alarm voor uitlaatslang. Er bestaan soorten: met verwarmingselement . Wema VERLENGER UITLAAT SENSOR. Hij is voor de katalysator gemonteerd.


Nieuwe OP375A214M OPEL ORIGINELE GM Opel Sensor Uitlaat temperatuur uitlaat temperatuursensor 1. Lambdasonde SSV70n achterste. De voorste positie kun je duidelijk zien wanneer .

Gebruikte, tweedehands lambda sensor voor een Honda VFR 800. Met een breed assortiment tweedehands onderdelen vindt u snel een geschikt onderdeel. Hoi, Ik heb te horen gekregen dat de beide lambda sensoren vervangen moeten worden bij mijn pas aangeschafte Jaguar. Voor de tweede keer storing in uitlaatgasbeveiligingssysteem van Opel Corsa nu ook andere sensor stuk, volgens garage kan je daar gewoon . Het roetfilter beschikt over temperatuur sensoren. Eén voor het roetfilter en één in het.


Uitlaat diversen vind je in onze webshop voor Harley Davidson onderdelen. EGT- sensor doppenset rechte en offsetversies. VH OSENSOR PLUG SET 18MM. Lasbung voor in de uitlaat.


Inductive Pickup Clamp IM- . IN DE UITLAAT EN REGELT DE ZUURSTOFREGELING VAN BENZINE EN. Hallo, Graag wil ik een breedband lambda sensor inbouwen in mn b200e. Gewoon om mn mengsel in de gaten te houden.


Uitlaat druksensoren voor BMW X(E71) - Schmiedmann Nederland BV - Nieuwe onderdelen. Pressure sensor particulate filter - original Hella Germany.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts