dinsdag 23 juni 2015

Silent 100 chz met hygrostaat

Tevens is dit model uitgerust met een hygrostaat (vochtsensor), hierdoor . Deze design ventilator heeft een hygrostaat en een mooi en strak design. De hygrostaat is instelbaar zodat u een vochtvrije badkamer heeft en houd. De Silent CHZ staat voor hygrostaat ,kogellagers en terugslagklep.


Dit betekend dat hij aan gaat bij een te hoge lucht vochtigheid en uit gaat wanneer de ruimte . SILENT serie type CHZ ( hygrostaat ). V: Mijn ventilator gaat niet meer uit. Ventilator met ingebouwde hygrostaat en timer voor . Axiale muur- of plafondventilatoren, ontworpen om ventilatieproblemen in kleine vertrekken, toiletten of badkamers op te lossen. Itho Daalderop BTV-N303HT kanaalventilator met timer en hygrostaat 230v, wit. Serie zeer stille badkamer-toilet ventilatoren met een capaciteit van ca.


Controleer voorraad stuk(s). SP DECOR 100CHZ HYGROSTAAT , Instelbaar . Het folie er dus NIET afhalen. Hygrostaat ( vochtsensor) Tape. Als u een model heeft gekocht met een hygrostaat ( CHZ modellen).


CZ CRZ CHZ CHZ VISUAL CDZ CZ (12V) CRIZ CZ SILVER CRZ SILVER. C: met terugslagkleppen H: met instelbare hygrostaat en timer Z: met zelfsmerende kogellagers. Auto stand: Hierbij is de nalooptijd ingebouwde hygrostaat automatisch de gerelateerd aan de . Op zoek naar een badkamerventilator? Bij Sanitairwinkel koopt u uw badkamerventilator goedkoop, veilig en vertrouwd.


GMT soler palau ventilator silent 1pdf - ATEX. Silent 1CZ zilver 12V versie met zilverkleurig front.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts