vrijdag 15 mei 2015

Transducer stang

XTransducer Stang Verstelbaar bestel je snel op Raven. Een ruim assortiment met alles voor de hengelsporter. Een stang om gemmakelijk uw transducer van de fishfinder aan te monteren.


Bevestigen van de transducer geeft wel eens wat probleempjes. Bijvoorbeeld dat de standaard meegeleverde zuignap los laat tijdens het varen met als gevolg. Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis deze universele transducer stang is.


De transducer Stang is de ideale transducer stang voor mensen die niet willen boren in de spiegel van hun boot. Deze Transducer Stang is ideaal om de transducer van je dieptemeter aan de boot vast te maken. Je klemt hem hiermee eenvoudig vast op je boot! Een zeer degelijke en complete Transducerstang om het bevestigen van een transducer aan de boot snel en gemakkelijk te maken.


Door de verstelbare hoogte . Description; Informations complémentaires. Iron Claw Transducer Stang. Speciaal ontwikkelt om het oogvan de dieptemeter/ fishfinder aan vast te maken zonder dat u in uw boot moet boren, maar ook ideaal bij . De tranducer stang is makkelijk te bevestigen met de klem en makkelijk in de juiste positie in te stellen. Een universele transducer stang voor nagenoeg iedere. Materiaal: Aluminium; Lengte: 60cm; Diameter klemax 70mm; Makkelijk te bevestigen; Stang in hoogte verstelbaar.


Verstelbaar in hoogte en hoek. Transducer stang voor het monteren van uw transducer op de zodiac of andere boot. ProductbeschrijvingVolledig aluminium, kantelbaar en verstelbaar in hoogte… meer hoeft het niet te zijn! Custom made RVS transducer stang geschikt voor zowel de lowrance elite serie als de nieuwe dragonfly pro serie. Geschikt voor alle (rubber)boten.


Deze universele Transducer Stang is de ideale transducer stang voor mensen die niet willen boren in de spiegel van hun boot. Bestel Amiaud Transducer Stang voordelig online. Bekijk al onze Hengelsport aanbiedingen.


Luxe transducerstang van RVS. De hoek tov van de boot is ook verstelbaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts