dinsdag 24 februari 2015

Bio rad eke

Met deze omvormer kunt u alle 230V apparaten op een 12V energiebron aansluiten. Ideaal voor projecten waarin veel gebruik gemaakt worden van . Obelink heeft een groot assortiment aan diverse omvormers. Pro Plus omvormer -230 . Deze Crusader omvormers zetten 230V -wisselspanning van de stroompaal op de camping om naar 12V -gelijkspanning.


Deze omvormers worden voornamelijk.

Omvormer van 12V naar 230V , max. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof . Transformator voor het omzetten van 2Volt naar Volt. Beschikt over een regulator voor constante spanning en Ampère. Te gebruiken voor koelboxen.


Schakelende Voeding Watt - 230V AC naar 12V DC - Amp. De Smart-in omvormers van NDS zetten de 12V accuspanning om in 230V wisselspanning. De snoerlengte van het apparaat is 30cm.

De Carpoint omvormer 230V - 12V zorgt ervoor dat een invoerspanning van 230V wordt omgezet naar een uitvoerspanning van 12V. Met een omvormer zet u Volt om naar 2Volt. Op die manier kunt u ook in de auto gebruik . Ben je op zoek naar een omvormer? Beschik onderweg over een 230V aansluiting èn een USB aansluiting voor het.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De 12V -stroomvoorziening in de caravan wordt geregeld door een boordaccu of een omvormer welke 230V omzet naar 12V. Bij de meeste caravans is . Een omvormer is een elektronisch apparaat dat de invoerspanning van een bepaalde spanning naar een andere spanning kan omvormen of elektrische . Sluit je koeler op iedere stroomtoevoer aan, met deze handige omvormer.


Wij kampen nu met het probleem dat de omvormer in de caravan stuk is. Na een kennis van mij erbij te hebben gehad. Bestel direct een hoogwaardige omvormer van 12v naar 220v bij ons.


Bekijk ons aanbod en profiteer van scherpe prijzen! DC of 2volt AC) naar een andere spanning kan omvormen. Alarmsignaal en automatische uitschakeling.

DC ingang: 12V AC uitgang: 230V Stroom uitgang: . Waar moet je op letten als je een omvormer (inverter) koopt om van de 12v accu spanning 220v. Vechline omvormer Volt naar 2Volt. Inverter levert een vermogen 3Watt.


Het piekvermogen is 6Watt. V DC naar 230V AC Sinus omvormer voor in de auto - Met deze gemodificeerde sinusomvormer heeft u altijd een stopcontact in de auto. Een koelbox ook buiten de auto gebruiken?


Dan is deze omvormer noodzakelijk, dit apparaat zorgt ervoor dat 12V wordt getransformeerd naar 230V. De omvormer neemt weinig ruimte in . De oplossing: een 12V omvormer. Dankzij dit handige apparaat wordt de 12V gelijkstroom omgezet in een 230V wisselstroom en kun je bijvoorbeeld je laptop.


Met deze compacte 700W 12V - 230V omvormer creëert u op elke plek een 230V stopcontact in een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts