woensdag 21 januari 2015

Variabele condensator

Een afstemcondensator is een variabele condensator die gebruikt wordt in een radio voor het afstemmen van de afstemkring. In een radio volgens het . VARIABELE CONDENSATOR MET SECTIES AFKOMSTIG UIT SURPLUSVOORRADEN SECTIES VAN IEDER CA. Een schitterende ouderwetse variabele condensator.


Capaciteit regelbaar tussen 12pF en 3pF.

Een Afstem condensator is een variabele condensator , die gebruikt wordt in een radio voor het afstemmen van de afstemkring. Daarbij speelt lucht een grote rol. Opruiming in de shack en daarom aangeboden. Een variabele condensator ooit gekocht voor het maken van een QRO magnetic loop.


Alle elektronische en technische producten koopt u via Conrad. Onderdeel van een radiotoestel, gebruikt voor de afstemming op een zender. Variabele Condensator posts sep. Alleen de grote zwarte draaiknop is aan de buitenkant zichtbaar op het .

Bij elektrolytische condensatoren en tantaalcon- densatoren is de plus duidelijk. Op de foto is te zien dat een vacuüm condensator coaxiaal is uitgevoerd. Er zijn in twee uitvoeringen: een vaste condensator (A) of een variabele condensator. Winkel in Elektronica-onderdelen met een ruim assortiment van meer dan 62.


De Grootste sortering van . Dat lukt met een tweevoudige condensator, ook wel split stator genoemd. De variabele condensator is gemaakt van een buis, die binnen een van de . Mouser biedt voorraadoverzichten, prijslijsten en gegevensbladen . We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Reparatie van de pertinax afstemcondensator. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten variable capacitor – Engels- Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen.


Veld tussen condensatorplaten. A en B vormen dan een condensator. STE variabele condensator 5pF Met draaiknop en schaalverdeling. Bij het eruit halen van de variable condensatoren (50pf en 3pf) heb ik die dingen eens uitgebreid bekeken.


Mooi stukje mechanica, en de . Wie wel eens spoelen en condensatoren toepast in HF-filters of zelf transformatoren,.

In figuur zien we de variabele condensator -met-vertraging voor een . De condensator met platen, die als losse module naast een ontvanger kon. Nou zie ik wel eens dat mensen een variabele condensator gebruiken bij o. Je beschrijft de eigenschappen en de kenmerken van mica-, keramische, folie- en elektrolytische condensatoren. Je omschrijft de variabele condensator. Je zocht naar: variable capacitor!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Laat eens zien wat je maakt. Vrijdag oktober hebben we een zelfbouw tentoonstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts