woensdag 8 oktober 2014

Moteur electrique 220v

Aandachtspunten bij inbrengen. Controle ligging van de sonde. Hoofdstuk - Verzorgen PEG- sonde. Lees hier de begrijpelijke uitleg over de behandeling PEG- sonde.


Wat is het en wanneer krijg je deze behandeling?

De PEG- sonde is een slangetje dat via een sneetje door de buikwand in de maag wordt geplaatst met behulp van een gastroscopie. We are developing a voice-based technology with the potential to transform the way we monitor and diagnose mental and physical health. Sondes zijn op zichzelf staande mini-zenders die in combinatie met onze kabel- en leidingzoekers worden gebruikt voor het lokaliseren van ondergrondse . Lekker eten en drinken: iets wat Cees vijftien jaar niet kon zonder pijn te hebben. Dankzij een PEG- sonde kan hij inmiddels weer genieten van het leven.


Water Quality Data Sondes , Sensors, made for monitoring, long-term deployments, multiparameter data collection and transmission. Wat is een PEG-J sonde en wat is het doel ervan?

De afkorting PEG-J staat voor Percutane Endoscopische Gastrostomie, een voedingssonde die met behulp . Leven met een PEG- sonde is niet altijd makkelijk. Een verpleegkundige van ExpertCare komt thuis om medicijnen of vocht toe te dienen. Als de sonde niet meer goed in uw maag ligt, maar bijvoorbeeld in de longen, kan dit ernstige gevolgen hebben.


Om dit te voorkomen moet u voor elke . De PEG (Percutane Endoscopische Gastrotomie)- sonde kan gebruikt worden om voeding toe te dienen als door vernauwingen in de mon keelholte of . Hulpmiddel toediening sondevoeding. Vergelijken In winkelwagen. Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen. Plaatsen sonde via buikwand.


Het plaatsen van een sonde via de buikwand . Meestal wordt dat een PEG- sonde genoem ook wel een gastrostomiesonde. Door uw mond en slokdarm wordt een slang (endoscoop) in de maag ge- bracht. Met behulp van deze slang bepaalt de arts de plaats van de PEG- sonde.


Uw behandelend arts heeft met u besproken dat u een PEG sonde krijgt. U heeft al informatie gekregen van.

Sonde via buikwand in de maag plaatsen. Help ik heb een probleem met de sonde , de pomp of de voeding. Een PEG- sonde wordt geplaatst als u langer dan tot weken sondevoeding krijgt. PEG staat voor de afkorting van Percutane Endoscopische Gastrostomie. Langs de PEG- sonde kunnen sondevoeding, water . De sonde wordt geplaatst door een Maag-Darm-Leverarts.


Richtlijn Pancreasenzymsuppletie per sonde bij sondevoeding. Het per sonde toedienen van pancreasenzymen bij sondevoeding. De 3-lumen sonde wordt ook wel tri-lumen enterale sonde genoemd. Enteraal betekent in de darm.


Vraag: Heel veel sociaal contact in onze cultuur is gebaseerd op eten en drinken, en nu dat ik een PEG- sonde heb, doe ik dat niet veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts