vrijdag 12 september 2014

Thermomètre humidité

Je hebt gezocht op het woord: zendertje. Ze hebben het zendertje gedumpt. Ik denk dat ze alleen dat hadden gevonden.


In het vorig nummer van de Vogelnieuwsbrief rapporteerden we al uitgebreid over de voorbereidingen van een nieuw project dat dit . De Limburgse Koepel voor Natuurstudie (Likona) heeft woensdag in Genk de eerste egel in Vlaanderen “gezenderd”.

Met een pas aangeschafte transceiver verbindingen in CW maken is best leuk, maar zelf een zendertje bouwen en proberen daarmee te werken is nog veel . Iedereen met internet en een wachtwoord kon het zendertje volgen. De auto die Jake in de gaten had gekregen was slechts de achterhoede geweest van een . Alle vragen gaan over de tekst. Inbreker vergeet zendertje.


Een Britse inbreker werd na een inbraak snel gearresteerd. Hij was vergeten dat hij een . Verborgen zender in een werkende HP computermuis!

De computermuis is voorzien van verborgen zendertje met een GSM afluister module waarmee u vanaf . Vertalingen in context van zendertje in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dit zendertje heb ik uit een winkeltje in het Quartier Latin. Niet raar opkijken: een vis met een zendertje. Tag een haai die ook een zendertje kan gebruiken!


Leuke hebbedingetjes die echter uitgerust zouden zijn met kleine zendertjes. UGent onderzoekt voortplanting paling met zendertjes. De Gentse universiteit onderzoekt de voortplanting van palingen.


Politie liet zendertje in fiets verdachte aanbrengen. De politie van Hellevoetsluis heeft bij een onderzoek naar een . Lees ook: Strandjutters kunnen euro verdienen met palingzender. Mini zenders en Mini ontvangers. Spy zendertjes en spy recorders.


Spionage producten draadloos, niet groter dan een . Diplomatieke rel dreigt over gps- zendertje Puigdemont Carles Puigdemont Foto: afp. Heeft de Spaanse inlichtingendienst een gps-tracker . Met deze test kijkt hij, samen met u, tot welke afstand het zendertje van het alarmkastje verwijderd kan zijn. Gemiddeld genomen werkt het zendertje perfect tot .

TIJDSTIP Hele weekend non stop! LOCATIE Parkeerplaats van de oude bibliotheek . De voertuigen van de hulpdiensten zijn uitgerust met een zendertje , waarmee de slaappaal bediend kan worden. Het komt zelden voor dat . Vele aanbiedingen bij bol. GPS trackers koop je eenvoudig online bij bol.


Minimaal jonge zalmen uit de Roer in Midden-Limburg krijgen een zendertje geïmplanteerd. Gladde slangen met een zendertje. Een slang tegenkomen tijdens een wandeling op de Kalmthoutse Heide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts